El Pacte de Nit entrarà en vigor a la primavera


  • Comparteix:

El pacte de nit entrarà en vigor el 21 de març. / Font: Bocca

El pacte de nit entrarà en vigor el 21 de març. / Font: Bocca

El document resultant del Pacte de Nit, el full de ruta que definirà el model d'oci nocturn local, estarà enllestit a la primavera i serà d'aplicació immediata. Aquesta és una de les conclusions a què s'ha arribat a la segona reunió entre els agents implicats en el pacte, que també han acordat la creació de tres comissions de treball que estudiaran els aspectes relacionats amb mobilitat, seguretat i horaris d'obertura dels locals.

Els agents que treballen en la redacció del Pacte de Nit han dissenyat un calendari de trobades que finalitzarà amb l'entrada de la primavera, moment en què l'aplicació del pacte serà una realitat. Aquest és un dels aspectes que s'ha establert en la segona reunió que han mantingut Ajuntament, entitats, partits i empresaris de la nit per a l'elaboració del document que definirà el model d'oci nocturn que tindrà Sant Cugat.

La trobada, celebrada aquest dijous al Casal de Joves TorreBlanca, també ha servit per organitzar la feina dels agents implicats en tres comissions que treballaran els àmbits de seguretat, mobilitat i els horaris d'obertura dels locals. El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha assegurat que una vegada s'enllesteixi el document a la primavera, hi haurà una aplicació immediata.

Raül Grangé

Hi ha aspectes que s'aplicaran ràpid gràcies a decrets d'alcaldia, i a d'altres, com els relacionats amb el transport, que trigaran més.


L'última reunió del Pacte de Nit també ha comptat amb la participació de l'associació Sant Cugat Empresarial, que recentment demanava més seguretat a la zona de Can Solà. També van ser-hi presents els responsables del local La Bohèmia, que dilluns van tancar excepcionalment una hora més tard coincidint amb el seu 20è aniversari, fent una crida a l'ampliació dels horaris dels locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.