El Fitness de la Rambla del Celler comença avui les classes d'activitats esportives


  • Comparteix:

El nou complexe esportiu de la Rambla del Celler es posa com a objectiu arribar als 5.000 abonats en el propers mesos. El complexe, que ha iniciat avui les classes dirigides, ha explicat que totes les instal·lacions estan a punt, excepte el nou PAV3 que encara no es pot posar en marxa per la manca de subministrament elèctric.

A les set del matí començava la primera classe dirigida al centre municipal de Fitness de la Rambla del Celler. Unes hores més tard, ha arribat l'alcalde per viure d'aprop el primer dia d'entrada en funcionament. Lluís Recoder ha afirmat que queden petits detalls perquè el centre funcioni al 100 per cent. En aquest sentit, el nou PAV3 no es pot posar en marxa encara pendents de la companyia de subministrament elèctric. Malgrat això, Recoder s'ha mostrat molt satisfet de les instal·lacions.

Lluis Recoder

Com és normal estem en els primers dies i s'han d'acabar de fer algunes petites coses però l'obra és magnífica.


De moment, 3.100 persones s'han matriculat en el nou complexe esportiu i s'espera que es pugui arribar a les 5.000 persones abonades. De fet, amb el que portem de matí molts santcugatencs han estat fent cua per apuntar-se al nou centre. La cap de projecte i expansió UBAE Fitness, Carme Cervera ens explica com ha anat la jornada.

Carme Cervera

La gent està molt contenta, s'han fet totes les classes previstes: l'aiguagim i les activitats dirigides.


La classe d'aiguagim ha estat una de les primeres sessions que s'ha fet el primer dia . Les santcugatenques que hi han participat n'han sortit molt satisfetes, tal i com expliquen:

Alumnes aiguagim

Estem molt contentes. Les professores son molt amables. Demà hi tornarem.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.