Ajuntament i CatSalut es reuniran aquest mes per planificar la posada en marxa del tercer CAP


Temes relacionats

Mútua Terrassa gestionarà els tres CAP de Sant Cugat (27/oct/11)

La Generalitat aprova l'ERO de Mútua Terrassa, que afectarà 838 empleats ( 6/oct/11)


  • Comparteix:

El tercer CAP estarà ubicat a Can Mates

El tercer CAP estarà ubicat a Can Mates

Ajuntament i Servei Català de la Salut (CatSalut) es reuniran aquest gener per enllestir la posada en marxa del tercer Centre d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat. Ho ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa, en una entrevista a Cugat.cat on s'ha mostrat confiada que es compleixi la previsió que estableix que l'equipament sanitari entri en funcionament durant el primer trimestre d'enguany.

Aquest equipament estarà gestionat per Mútua Terrassa en ser l'únic operador que s'ha presentat al concurs públic. Conesa assegura que, per ara, no hi ha cap indici que faci pensar en un possible retard.

Mercè Conesa

Tenim una reunió per tancar i planificar l'entrada en funcionament. En aquest moment no tenim cap informació que indiqui que no s'obri.



El nou CAP, de tres plantes, tindrà capacitat per atendre 30.000 persones, tot i que ara per ara només atendrà 10.000 veïns dels barris de Can Mates i Volpelleres. El centre sanitari serà la base del Servei d'Emergències Mèdiques i acollirà també la delegació de l'Agència de Salut Pública del Vallès Occidental Oest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.