Dilluns arrenca el canvi de pollancres de l'avinguda de Ragull i l'arranjament de la vorera


  • Comparteix:

Imatge retrospectiva dels pollancres de l'avinguda de Ragull

Imatge retrospectiva dels pollancres de l'avinguda de Ragull

Els treballs per millorar la vorera de l'avinguda de Ragull afectada per les arrels dels pollancres comencen aquest dilluns. Les obres també implicaran la substitució dels pollancres malmesos de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) i la construcció de dos passos elevats per a persones amb mobilitat reduïda. La finalització dels treballs es preveu fins divendres de la setmana vinent.

Aquests treballs d’arranjament, que es faran entre el carrer de la Granja i el passeig de Torre Blanca, consistiran a reparar el paviment deteriorat i malmès a causa de l’envelliment i l’aixecament de les arrels superficials dels arbres. A banda, es construiran dos passos adaptats per a persones amb problemes de mobilitat reduïda. Està previst que els treballs durin fins al 17 de febrer.

Els arbres que se substituiran són quatre pollancres que han produït l'aixecament de voreres i paviments, obstruccions en la xarxa de clavegueram i en els desguassos de les clavegueres de l’Escola Oficial d’Idiomes.

A més, els quatre pollancres, de dimensions molt grans, creixen a menys d’un metre i mig de l’edifici de l’Escola Oficial d’Idiomes i presenten ferides fruit dels cops dels vehicles. Els nous arbres seran cinc lledoners, que donaran continuïtat als arbres substituïts progressivament a l’avinguda de Ragull.

En els darrers anys, l'Ajuntament ha fet 10 substitucions de pollancres per lledoners a fi d’evitar els problemes que generen en aquest indret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.