L'Oficina d'Atenció al Consumidor atén més de 68.000 consultes presencials en un any


  • Comparteix:

L'OAC està al vestíbul de l'Ajuntament.

L'OAC està al vestíbul de l'Ajuntament.

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà celebra el seu primer aniversari de funcionament amb més de 68.000 consultes presencials i més de 180.000 consultes telefòniques a través del 010. L'OAC oferirà, abans que acabi l'any, la possibilitat de realitzar els tràmits per Internet i, alhora, facilitarà les gestions amb altres administracions.

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà està pendent de la certificació electrònica que garanteixi la seguretat de les operacions per posar en marxa el nou servei. A partir d'ara serà possible fer els tràmits per Internet i s'està a l'espera d'un acord per poder fer les gestions de l'administració de l'Estat. La regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha explicat en què consistiran aquestes dues iniciatives.

Marta Subirà

Estem treballant perquè es puguin fer els tràmits de l'OAC per Internet i perquè l'OAC realitzi els tràmits d'altres administracions que no són estrictament municipals.


Actualment, l'OAC fa una trentena de gestions més que en els seus inicis.
Des que es va posar en marxa, ara fa un any, s'han realitzat un total de 68.400 atencions presencials i més de 100.000 atencions a través del servei telefònic 010.
Unes xifres que valora molt positivament la regidora Marta Subirà, que destaca sobretot la reducció del temps d'espera de 14 a 9 minuts.

Marta Subirà

Valorem de forma positiva el primer any de funcionament, tant per l'evolució dels tràmits com per la reducció del temps d'espera.


Tot i que, es va ampliar l'horari a les tardes, els 75% dels ciutadans continuen acudint a l'OAC durant el matí.

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà, que va obtenir la certificació de qualitat ISO 9000, compta amb 14 gestors i 7 operadores del servei 010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.