L'Ajuntament reorientarà la difusió de la iniciativa 'Compartir pàrquing' donada l'escassa resposta


  • Comparteix:

En el mes d'octubre només s'han registrat 18 visites.

En el mes d'octubre només s'han registrat 18 visites.

El servei 'Compartir Pàrquing' engegat per l'Ajuntament coincidint amb el Dia Europeu Sense Cotxes ha rebut en el mes d'octubre només 18 visites. Davant l'escassa resposta d'aquest servei que permet als usuaris de diferents poblacions intercanviar-se la plaça d'aparcament, l'Ajuntament engegarà una campanya de difusió per tornar a rellançar la iniciativa.

Durant el mes d'octubre només 18 persones han consultat el servei de 'Compartir Pàrquing'. Una xifra que no acaba de satisfer el tinent d'alcalde de Medi Ambient.
Tot i que el total de visites des de la seva entrada en servei és de 86, Eduard Pomar ha decidit donar un revulsiu a aquest projecte i per tant, es tornarà a situar a la portada del web de l'Ajuntament i s'engegarà una campanya de difusió a través de mitjans com ara la revista municipal 'Sant Cugat Ara'.

Eduard Pomar

Ocupava un llloc a la pàgina principal de la web de l'Ajuntament i cal tornar-lo a situar.


Aquest poc seguiment es repeteix a la resta d'Ajuntaments catalans que també han engegat un projecte semblant com ara Barberà, amb 15 visites a l'octubre, o Gavà amb 29.


En canvi, Múrcia -l'únic municipi espanyol que ha posat en marxa aquest servei- ha rebut en un sol mes, 272 visites. Eduard Pomar creu que aquest decalatge es deu al fet que aquesta ciutat té 300.000 habitants però sobretot, que ha posat aquest servei al portal de la pàgina web del consistori. Pomar creu que Sant Cugat no ha triat la millor opció per 'mantenir l'interès' tenint en compte que gràcies a la difusió pública, la primera setmana la web va rebre 43 visites:

Eduard Pomar

Si fem la difusió que cal sobrepassarem les dades de Gavà i Barberà.


Recordem queaquest servei permet que persones que deixin lliure una plaça d'aparcament perquè marxen a treballar, la puguin intercanviar amb algú altre que vingui a treballar o estudiar a Sant Cugat.
L'objectiu és acabar amb la congestió de la via pública que provoquen els cotxes donant voltes i voltes buscant un forat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.