El servei d'autobús de Valldoreix arriba fins la Colònia Montserrat


  • Comparteix:

Els veïns de la Colònia Montserrat disposen ja d'una parada d'autobús municipal, tal i com reivindicaven des de fa anys. Des d'aquesta setmana, el recorregut de la línia 2 de Valldoreix s'ha modificat per donar cobertura a les necessitats dels veïns d'aquesta zona.

A finals d'octubre, l'Entitat Municipal de Valldoreix ja va anunciar durant el consell sobre transport públic la voluntat d'introduir canvis en les línies de bus per cobrir les necessitats dels veïns de la zona.

En primer lloc, l'EMD ha modificat l'itinerari de la línia 2, de manera que es desvia a partir del camp de tennis cap a la Colònia i després reprèn el recorregut habitual. Aprofitant aquesta modificació, també s'han revisat les freqüències de pas dels vehicles, tal i com explica el vocal de Vialitat i Transports, Josep Lluís Solé.

Josep Lluís Solé

Portar l'autobús a la Colònia Montserrat era un compromís, i aprofitarem per canviar les freqüències de pas dels vehicles, que passaran de 20 a 30 minuts.


Pel que fa a la línia 1, també s'ha modificat una mica el recorregut, que des d'ara pujarà per l'avinguda Montmany i baixarà pel passeig Guineu.

D'aquesta manera, tant la línia 1com la línia 2 passen a tenir una freqüència de pas de mitja hora, enlloc dels 20 minuts establerts fins ara.
Totes dues línies amplien a més l'horari de servei. En el cas de la línia 1, la darrera sortida els dies laborables serà a dos quarts d'onze de la nit, i a les deu els dies festius.

Amb aquests canvis, l'EMD vol millorar el servei de transport públic de Valldoreix. Queden pendents encara altres modificacions, com per exemple la introducció d'un servei de bus nocturn que cobreixi la franja de nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.