Finalment el Fitness de la Rambla del Celler tindrà accés exclusiu pels usuaris de piscina


  • Comparteix:

Hi haurà un preu 'només' per ús de la piscina.

Hi haurà un preu 'només' per ús de la piscina.

Els socis del Fitness de la Rambla del Celler que així ho desitgin podran tenir una quota exclusiva per fer ús, únicament, del servei de piscina. Així s'ha decidit avui en la Comissió de govern que també ha acordat que els usuaris puguin treure una entrada d'un sol dia pel servei de fitness o de piscina. D'altra banda, tot sembla indicar que les piscines del Parc Central es tancaran finalment a l'hivern ja que el seu manteniment resulta massa onerós per la ciutat pel número d'usuaris tot i que encara s'està en converses per acabar de prendre la decisió final.

Finalment l'equip de govern ha aconseguit que UBAE s'avingui a fer els canvis necessaris en les instal·lacions per permetre que els usuaris que únicament fan ús del servei de piscina tinguin una quota exclusiva per aquest servei i no paguin la quota per l'ús de tot el Fitness.

Aquesta ha estat, des de la seva obertura, una reclamació dels usuaris del complexe de la Rambla del Celler. L'alcalde ha anunciat que hi haurà una quota única de piscina que tindrà un preu més alt que el que fins ara s'aplicava al Parc Central.

Lluís Recoder

Serà una quota més baixa que fins ara al Fitness però més alta que al Parc Central.


L'actualització dels preus s'explica pel fet que l'Ajuntament ha vist que els preus que s'aplicaven fins ara al Parc Central són sensiblement més baixos que la resta de serveis de piscina municipal de la resta de municipis de l'entorn.

De tota manera, l'equip de govern i UBAE estan encara en converses per mirar d'arribar a nous acords per trobar preus consensuats i abonaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.