L'Ajuntament preveu canvis en les línies dels autobusos urbans en funció dels nous serveis i equipaments


  • Comparteix:

La línia 1 ja ha adaptat el recorregut per arribar al nou CAP

La línia 1 ja ha adaptat el recorregut per arribar al nou CAP

Durant l'any 2004, les línies d'autobusos de la ciutat es modificaran en funció dels nous equipaments i serveis que entrin en funcionament. L'entrada en fucnionament aquest curs del CEIP Gerbert d'Orlach o la futura inauguració de l'estació de RENFE a Coll Favà són alguns dels equipaments que obligaran l'Ajuntament a canviar el recorregut de l'autobús en els propers mesos.

Aquest any 2004 està previst que entrin en funcionament un seguit de serveis i equipaments que obligaran a replantejar els recorreguts i les freqüències de les principals línies d'autobusos de la ciutat. Així ho ha anunciat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha explicat que durant el darrer any ja s'han fet alguns canvis per adaptar les necessitats de transport sorgides d'alguns nous equipaments de la ciutat.

Lluís Recoder

Amb l'entrada en funcionament de nous serveis i equipaments haurem de canviar els circuits dels busos.


A més, està previst que en uns mesos la Plaça del Coll es tanqui definitivament al trànsit i, per tant, que els autobusos que hi passen actualment desviïn el seu recorregut pel Torrent d'en Xandri. També l'obertura del nou CEIP Gerbert d'Orlach a Coll Favà obligarà a posar-hi un autobús que hi arribi. Finalment, a la llarga també caldrà col·locar una llançadora per connectar el centre de la ciutat amb l'estació de Vullpalleres, que Ferrocarrils Catalans ha de començar a construir també aquest 2004 .

Lluís Recoder

L'entrada en funcionament del CEIP Gerbert Orlach ja ens ha fet canviar el bus per apropar-lo a la zona escolar.


L'entrada en funcionament de la nova línia de rodalies de RENFE, que passarà per l'estació de Coll Favà, és un dels canvis segurs que obligarà l'Ajuntament a canviar les línies d'autobusos del nucli urbà per connectar les zones de Torre Blanca, Can Magí i Roquetes amb la nova estació. Una estació que, sobretot, servirà per descongestionar la del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.