El carrer Sant Jordi inicia la segona fase de les obres d'ampliació de voreres


  • Comparteix:

Es posen nous clavaguerams.

Es posen nous clavaguerams.

El carrer Sant Jordi, entre Doctor Murillo i Rambla de Can Mora, queda, a partir d'avui, tallat al trànsit de vuit del matí fins les tres de la tarda. Aquest tall respon a la segona fase de les obres d'eixamplament de voreres del carrer que consisteixen en el soterrament de les línies d'enllumenat i en la col·locació de tres bústies per la recollida d'aigües pluvials.

Les obres duraran tres setmanes durant les quals es tallarà parcialment el carrer Sant Jordi entre les 8 del matí i les tres de la tarda. Fora d'aquest horari es podrà circular amb normalitat. Per facilitar l'accés dels vehicles, mentre durin les obres, la Rambla de Can Mora serà de doble sentit de circulació.

L'equip de govern, davant la demanda dels pares, ha habilitat ters places d'aparcament al carrer Doctor Murillo per facilitar l'entrada i sortida dels alumnes de l'escola bressol El Patufet. Recordem que el director de l'escola, Pablo Pasqual, demanava que els pares puguessin utilitzar gratuïtament l'aparcament de Can Quitèria mentre duressin les obres:

Pablo Pasqual

Necessitem aparcament peruè els pares puguin deixar els seus fills a l'escola


La brigada municipal aprofitarà per instal·lar al carrer noves boques de clavagueram per recollir les aigües pluvials. Recordem que els veïns i comerços del carrer ha sofert algunes inundacions en baixos a causa de la poca capacitat d'engloir que tenen les actuals clavagueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.