Sant Cugat, taula d'anàlisi del congrés internacional sobre eficiència energètica


Temes relacionats

El projecte 3e-houses redueix la despesa energètica de les llars un 20% (22/oct/12)

Mercè Conesa: 'Participem en un projecte pioner per reduir un 20% el consum energètic a les llars' ( 2/jun/10)

Sant Cugat participa en un projecte europeu per reduir un 20% el consum energètic a les llars ( 1/jun/10)


  • Comparteix:

El congrés pren de referència el projecte 3-E Houses

El congrés pren de referència el projecte 3-E Houses

Sant Cugat serà dimecres i dijous de la setmana vinent el punt de trobada internacional per debatre les experiències i projectes més punters en eficiència energètica. EsadeCreapolis serà l'escenari d'aquesta trobada que agafa com a referència el projecte europeu 3-E Houses, en el qual participa Sant Cugat amb les ciutats alemanyes Leipzig i Dusseldorf i el municipi anglès Bristol.

El congrés comptarà amb la participació d'altres projectes europeus, que compartiran les seves experiències i lliçons apreses sobre com les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) poden contribuir en l'estalvi energètic d'edificis. En clau local, el projecte 3-E Houses forma part de l'estratègia municipal en polítiques ambientals per potenciar la promoció econòmica i generar més ocupació, enfortir la cohesió social i treballar per mantenir un hàbitat urbà de qualitat i sostenible. Un pla que entronca amb l'estratègia 2020 de la Unió Europea (UE) per sortir de la crisi, basada en un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

La implicació de Sant Cugat en el projecte 3-E Houses, impulsat per la Comissió Europea (CE), ha demostrat que es pot reduir fins a un 20% el consum energètic dels habitatges. La inauguració del congrés tindrà lloc dimecres que ve a dos quarts de deu del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.