Els veïns del passeig Olabarria demanen mesures urgents per reduir la velocitat dels vehicles


  • Comparteix:

Els veïns diuen que amb les obres de l'Estació s'ha incrementat el volum de cotxes a la zona

Els veïns diuen que amb les obres de l'Estació s'ha incrementat el volum de cotxes a la zona

Els veïns de l'Avinguda de l'Enllaç i del Passeig Olabarria han tornat a demanar mesures immediates al consistori per reduir la velocitat dels vehicles al pas per aquestes vies. A l'espera d'una resposta, els veïns recorden que en aquesta zona, cada dia es produeixen incidents amb vianants i animals.

Els residents asseguren que la causa del problema és la velocitat amb què baixen els vehicles de l´Av. Enllaç i en el seu desviament per a Rambla Ribatallada, la qual cosa no dóna temps, diuen, per frenar en el cas que un vianant estigui travessant la calçada en aquell moment.

Donada la gravetat de la situació els afectats demanen a l'Ajuntament que prengui mesures de forma immediata, tal i com ja van demanar en una reunió celebrada al novembre. Les demandes dels veïns son principalment passos de vianants elevats i mesures per reduir de forma notable la velocitat dels vehicles tal com ens explica Mariona Gil:

Mariona Gil

Intentar que els cotxes passin a menys velocitat, amb passos elevats i així respectin més el pas pel carrer.


A l'espera d'una resposta del consistori, els veïns han manifestat que els problemes d'aquesta zona s'han vist agreujats per les actuals obres de l'Estació, que han fet incrementar considerablement el volum de vehicles que utilitzen aquestes vies com alternativa de pas. Els veïns sol·liciten un cop més accions concretes abans de que la situació pugui anar a pitjor i es produeixi un accident mortal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.