La segona deixalleria a Can Magí és previst que entri en funcionament pels volts de l'estiu


  • Comparteix:

L'empresa de Terrassa Copcisa ha estat adjudicatària de les obres.

L'empresa de Terrassa Copcisa ha estat adjudicatària de les obres.

La segona deixalleria, anomenada Punt Verd, podria entrar en funcionament pels volts de l'estiu, segons han confirmat fonts del consistori. L'empresa Copcisa té previst començar de manera imminent les obres, que segons el calendari haurien d'estar enllestides en 5 o 6 mesos. Un cop feta l'obra, l'ajuntament adjudicarà la concessió d'aquest equipament ubicat en uns terrenys a tocar de la Ronda Nord..

Després d'haver guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament, l'empresa Copcisa ha de començar les obres d'aquesta segona deixalleria, unes obres que segons es van comprometre, han de tenir enllestides en un termini de mig any. Ho explica la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Ho vam adjudicar al mes de desembre i l'obra ha d'estar acabada en uns 5 o 6 mesos. Després s'haurà d'adjudicar la gestió.


No serà, per tant, fins que estigui feta l'obra, que s'adjudicarà la gestió d'aquest Punt Verd.

Pel que fa a les demandes dels veïns del barri de Can Magí, que sol·lictien que es posi algun equipament al barri com la comissaria dels Mossos d'Esquadra, un poliesportiu, o una llar d'avis, entre d'altres propostes, l'alcalde ha volgut recordar que en els darrers anys s'ha fet una forta inversió en aquest barri, construint per exemple un camp de futbol o una escola de primària molt a la vora.

Tot i això, Recoder ha manifestat que encara queda feina per fer i s'ha marcat com a prioritats el pas de la via del tren de Renfe, tocant al barri, o millorar la circulació de la Ronda Nord, reduint el trànsit de camions.

Lluís Recoder

És una via que suporta el pas de trens de mercaderis de Renfe i esperem que d'aquí poc hi passin rodalies i el TGV, i cal un tractament que millori la qualitat de vida dels veïns.


Recordem que el Punt Verd s'ubicarà en una pastilla de terreny de més de 5.000 metres quadrats situada a la Ronda Nord i a tocar del terme municipal de Cerdanyola. El projecte està valorat amb 610.000 euros i els fons FEDER de la Unió Europea en paguen el 80% del cost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.