L'Ajuntament, la Generalitat i el Consell Comarcal fomenten el cooperativisme


Temes relacionats

L'Ajuntament convoca un concurs de cooperatives per crear ocupació (13/mai/13)

Sant Cugat impulsarà el cooperativisme (20/mar/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat ja ha acollit altres jornades per fomentar el cooperativisme

Sant Cugat ja ha acollit altres jornades per fomentar el cooperativisme

El Sant Cugat Trade Center (SCTC) acull aquest dijous una jornada per difondre les empreses cooperatives i societats laborals i així divulgar la viabilitat d'aquests models. Organitzada per l'Ajuntament, la Generalitat i el Consell Comarcal, l'activitat estarà oberta al públic i inclourà una sessió de 'networking' per crear equips que es presentin al Concurs d'Emprenedoria Social i Cooperativa del consistori.

Complint una moció aprovada pel ple, l'Ajuntament ha cercat la col·laboració del departament d'Empresa i Ocupació i el Consell Comarcal per fomentar el cooperativisme entre el teixit empresarial local. Les activitats donaran a conèixer diversos casos d'èxit d'aquest model empresarial i s'abordaran diferents aspectes com el compromís social, la viabilitat econòmica i el vincle amb el territori.

La sessió de la tarda de 'networking' anirà enfocada a crear equips promotors de cooperatives que participin en el Concurs d'Emprenedoria Social i Cooperativa organitzat pel consistori. La jornada va dirigida a empreses, entitats i representants de les administracions públiques però també està oberta al públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.