L'Ajuntament tindrà una nova web el mes vinent


Temes relacionats

El web de l'Ajuntament, el que té més eines de participació per seguir el pla de govern ( 5/jun/12)


  • Comparteix:

Aspecte de l'actual web municipal / Font: Santcugat.cat

Aspecte de l'actual web municipal / Font: Santcugat.cat

La nova web municipal entrarà en fase de proves aquest estiu amb la intenció que a l'octubre estigui en ple funcionament, segons ha avançat la regidora de Comunicació, Joana Barbany, en una entrevista a Cugat.cat. El nou portal serà més dinàmic per agilitzar la cerca i l'administració en línia.

Barbany ha explicat que les tasques per posar en marxa la web s'estan desenvolupant segons el calendari previst i, si no hi ha cap imprevist, es posarà en marxa a l'agost. Aquesta serà una arrencada en fase de proves per comprovar la resposta del públic i comprovar si són necessaris reajustaments. Per això s'ha decidit engegar la nova web en aquest període per afectar el mínim els seus usuaris.

La responsable de l'àrea de Comunicació ha destacat que amb aquesta renovació es millorarà la presentació de la informació a l'usuari i el sistema de cerca serà més dinàmic. Un altre punt que potenciarà serà la interacció amb l'usuari.

Joana Barbany

Donarà un afegit en l'àmbit 2.0, la informació estarà organitzada d'una altra manera, serà més dinàmica. En paral·lel, anirem desenvolupant més tràmits en línia.


Barbany ha assenyalat la promoció de la 'mentalitat 2.0' i potenciar la cita prèvia en els tràmits administratius com els reptes de cara a la finalització del mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.