La Generalitat adjudica les obres de la desena escola a la Guinardera per un valor de 1.300.000 euros


  • Comparteix:

Les obres començaran el mes de març.

Les obres començaran el mes de març.

Les obres de la desena escola de primària començaran d'aquí a un mes després que el departament d'Ensenyament les hagi adjudicat a l'empresa Teyco. Pressupostades en 1.300.000 euros, les obres consistiran en la construcció d'un mòdul per a educació infantil i, segons ha assegurat la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, estaran enllestides aquest setembre.

La desena escola d'educació infantil i primària, que es construirà al sector de La Guinardera, començarà a funcionar el proper mes de setembre com estava previst tot i que, de moment, només s'han adjudicat les obres del mòdul d'educació infantil. Segons ha assegurat la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, els terminis s'estan complint de manera que es pot garantir que al setembre la línia infantil de la desena 'escola funcioni a ple rendiment.

Àngels Solé

La línia infantil de la escola de La Guinardera entrarà en funcionament al setembre.


Pel que fa a la novena escola, que s'ha de construir a Can Matas, recordem que, fa un any, l'Ajuntament va adjudicar les obres assumint, d'aquesta manera, unes competències pròpies de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.