552 sol·licituds per al nou sorteig de pisos de lloguer per a joves


  • Comparteix:

El lloguer tindrà lloc el 19 de desembre

El lloguer tindrà lloc el 19 de desembre

552 persones s'han interessat pel nou sorteig d'adjudicació de pisos de lloguer per a joves que ara estan lliures al centre, Mira-sol, Volpelleres i Turó de Can Mates. Tots els participants poden presentar al·legacions fins aquest dijous. El llistat definitiu es publicarà dilluns de la setmana vinent.

Els pisos poden tenir una o dues habitacions i els sol·licitants han de demostrar un mínim de tres anys d'empadronament a la ciutat. Quant als ingressos, no poden superar els 29.819 euros per a les famílies d'un membre, ni de 38.428 euros en el cas que siguin dos els sol·licitants.

El 25 de novembre es va tancar la llista de sol·licitants amb un total de 552 peticions, un número que encara és provisional. El sorteig del 19 de desembre s'efectua perquè l'anterior registre de sol·licitants pràcticament ja s'ha esgotat.

Per tant, el nou sorteig no servirà per adjudicar pisos d'una promoció sencera, sinó per establir un nou ordre d'adjudicació dels habitatges que quedin disponibles del conjunt de promocions de Promusa.

Actualment, Promusa té un parc de 235 habitatges de lloguer per a joves repartits en sis promocions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.