L'EMD canviarà els actuals busos per vehicles adaptats per a persones amb minusvalideses


  • Comparteix:

S'han visitat diferents ciutats amb la intenció de conèixer nous autobusos per canviar la flota de Valldoreix.

S'han visitat diferents ciutats amb la intenció de conèixer nous autobusos per canviar la flota de Valldoreix.

L'EMD substituirà, en el període de mig any, l'autobús de la línia 1 per un vehicle que estigui adaptat als discapacitats i que circuli, sense problemes, pels carrers més estrets de Valldoreix. L'entitat també té previst, a llarg termini, incrementar la flota d'autobusos i la connexió de les línies amb Sant Cugat.

Actualment, Valldoreix disposa de dos autobusos: la línia 1 que cobreix el trajecte estació-Montmany i la línia 2, que comunica l'estació amb la Colònia Montserrat. Tot i que la intenció és substituïr els dos vehicles, de moment l'EMD està concentrant els seus esforços en la renovació del vehicle de la línia 1, ja que té 9 anys d'antiguitat.

El govern valldoreixenc ha posat fil a l'agulla a aquest tema visitant les localitats de Lloret de Mar, Vilanova i Sant Boi, amb l'objectiu de prendre nota del funcionament i el model dels vehicles que operen en aquestes ciutats. El vocal de transports de l'EMD, Josep-Lluís Solé, ha remarcat que els autobusos de Valldoreix no reuneixen les condicions suficients:

Josep Lluís Solé

Volem un bus adaptat als discapacitats i de fàcil accès


El canvi dels autobusos acompleix la demanda dels ciutadans que van reclamar una millora del transport públic, en un dels consells de participació ciutadana. Josep-Lluís Solé:

Josep Lluís Solé

Al consell van haver-hi bastants queixes en aquest sentit


El responsable de transports de l'EMD també ha afirmat que la voluntat de l'entitat és que, a llarg termini, es pugui augmentar la flota d'autobusos, així com ampliar el recorregut de les línies fins a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.