10 carrers s'asfaltaran a partir de dilluns amb una inversió de 80.000 euros


  • Comparteix:

Una de les actuacions serà en aquest tram de Francesc Macià / Foto: Google Maps

Una de les actuacions serà en aquest tram de Francesc Macià / Foto: Google Maps

La ciutat acollirà a partir de dilluns de la setmana vinent dues setmanes d'obres de reparació d'asfaltat que afectaran 10 carrers de la ciutat amb una inversió de 80.000 euros. L'actuació, que suposarà una intervenció a 6.000 metres quadrats, comportarà talls de trànsit que, en general, es produiran entre les vuit del matí i les sis de la tarda.

Carrer de Bergara
10 i 11 de febrer: s'actuarà en dos trams compresos entre l'avinguda de Gràcia i el carrer de Verdi. El trànsit s'anirà tallant mentre es treballi en els trams afectats. Els vehicles s'hauran de desviar alternativament per vies paral·leles. Aprofitant aquesta actuació, del 10 al 13 de febrer es farà la poda dels arbres d'aquest carrer.

Avinguda de Madrid
12 de febrer: s'actuarà en el tram comprès entre els carrers de Saragossa i Tarragona

Cruïlla carrers d'Andes i León
10 al 13 de febrer

Carrer de Burgos
14 i 15 de febrer: s'actuarà al tram comprès entre la rambla del Jardí i l'avinguda de Barcelona.

Pont del passeig de Francesc Macià
1a fase, el 15 de febrer: en el tram comprès entre el carrer de la Creu i la rambla del Celler es faran treballs previs (reparació de la rígola) per poder asfaltar posteriorment (en una 2a fase). En aquest cas el trànsit per aquest tram de via estarà tallat de les vuit del matí a les vuit del vespre.

Carrer de Pere Serra
17 de febrer: tram comprès entre el carrer d'Esteve Pila i l'avinguda de Rius i Taulet.

Avinguda de la Generalitat
18 de febrer: s'asfaltarà la junta de dilatació del pont que passa per sobre de la C-16, a l'alçada del carrer del Rin. El pont no quedarà tallat al trànsit ja que es donarà pas alternatiu.

Passeig Francesc Macià
2a fase, el 22 de febrer: asfaltat del tram comprès entre el carrer de la Creu i la rambla del Celler. En aquest cas el trànsit per aquest tram de via estarà tallat de les vuit del matí a les vuit del vespre.

Rambla del Celler
22 de febrer: asfaltat de la zona que fa cruïlla amb el Parc de la Pollancreda (el trànsit es desviarà pel carrer de Puig i Cadafalch) i la zona que fa cruïlla amb el carrer de Borrell (es farà en dues fases i es donarà pas alternatiu als vehicles).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.