ICV-EUiA potenciarà la participació per aconseguir uns grans resultats el 27-M


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) presenta la seva llista electoral, formada per un equip paritari, amb 7 independents, i que tanca l'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva. L'alcaldable Xavier Boix augura uns grans resultats perquè considera que la coalició ecosocialista està vivint un dels millors moments de la seva història.

Una mostra d'això, segons el candidat d'Iniciativa, és que la coalició presenta una llista electoral amb 10 suplents, 7 més del que demana la llei. Segons Xavier Boix, la feina feta els últims quatre anys ha fet que molta gent s'estigui acostant al projecte dels eco-socialistes. Un creixement que, segons diu, també es traduirà a les urnes.

Xavier Boix

Estem en un dels millors moments, i la nostra llista incorpora set independents i és una llista paritària


Boix assegura que ICV-EUiA sorprendrà el 27 de maig amb uns grans resultats, perquè a les últimes eleccions van ser la formació que més va créixer. Els ecosocialistes han començat a preparar la campanya amb una sessió de treball centrada en la participació perquè, segons ha anunciat Xavier Boix, aquest serà un dels seus principals compromisos.

Xavier Boix

Els propers 4 anys, si estem al govern o a l'oposició, serem les antenes del nostre partit per escoltar la gent


El diputat d'Iniciativa a Estrasburg, Raül Romeva, tancarà la llista de la formació a Sant Cugat, com una mostra de la voluntat dels ecosocialistes de vincular els diferents àmbits institucionals. Segons Romeva, ICV està defensant les seves idees amb coherència en tots els àmbits de govern, però especialment als ajuntaments, que és l'administració més propera als ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.