ICV-EUiA es compromet a facilitar la participació ciutadana davant de la FAV


  • Comparteix:

ICV-EUiA es compromet a fomentar la participació ciutadana en una trobada amb la junta de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV). Els ecosocialistes contraposen el seu model de participació al de l'actual equip de govern, que qualifiquen de fracàs.

Segons ICV-EUiA, l'equip de govern, format per CiU i ERC, ha impulsat diversos plans de participació en aquest mandat, però sense garantir que la ciutadania implicada hi hagi pogut prendre part.

Com a alternativa, els ecosocialistes es comprometen a impulsar una 'participació sostenible'. Aquest sistema de presa de decisions es caracteritza, segons la formació, per facilitar l'accés a la informació a tota la ciutadania i el seguiment en l'elaboració dels plans d'actuació.

Xavier Boix és l'alcaldable d'ICV-EUiA.

Xavier Boix

En l'actualitat, la participació no és possible per a la majoria de la població.


Segons els ecosocialistes, la FAV també ha expressat la seva preocupació per 'la manca d'equipaments' i les dificultats en matèria de mobilitat.

En la trobada, Boix s'ha compromès a elaborar un pla d'equipaments amb el consens de les entitats veïnals i a potenciar el transport públic.

Xavier Boix

Cal una aprovació d'un pla d'equipaments consensuat amb el teixit associatiu.


La trobada amb membres de la FAV ha servit als ecosocialistes per iniciar els contactes amb diverses entitats ciutadanes abans de les eleccions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.