El PSC aposta per més equipaments culturals en el proper mandat


  • Comparteix:

El PSC proposa crear un espai teatral de petit format i una xarxa de centres cívics als barris en el proper mandat. En la presentació del seu programa cultural, l'alcaldable Salvador Gausa ha defensat potenciar el paper de les entitats ciutadanes.

En àmbit cultural, el candidat socialista ha criticat la tasca de l'actual equip de govern, al qual ha acusat d'estar més preocupat pel creixement urbanístic de la ciutat que per la cultura.

De cara als propers anys, Gausa ha advertit que cal adequar els equipaments i l'oferta cultural a l'increment de població jove que hi haurà en un futur.

Salvador Gausa

Volem crear espais per a joves, perquè tenim el repte d'un pas de ciutat d'infants a una de joves.


El PSC també aposta per 'apropar més al públic' el Teatre-Auditori. Segons l'alcaldable socialista, cal rebaixar el preu de les entrades als espectacles i potenciar una programació més diversa, amb 'obres teatrals no tan comercials'.

Salvador Gausa

Ens agradaria una programació del Teatre-Auditori més diversa.


En l'acte, Gausa ha rebut el suport de l'exconseller de Cultura, Ferran Mascarell. El també exregidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona ha defensat la necessitat de potenciar la cultura com a eix vertebrador de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.