El PSC proposa incrementar en 24 agents els efectius de la Policia Local


  • Comparteix:

El PSC proposa que cada barri i districte de la ciutat compti amb una dotació de Mossos i una de Policia Local. Per aquest motiu, els socialistes creuen que s'haurien d'incrementar els efectius de la policia amb 24 nous agents. La formació tampoc descarta l'ús de càmeres de videovigilància per reforçar la seguretat ciutadana, però considera que és un tema que s'hauria de plantejar des de la Generalitat.

La diversitat de barris i districtes del nostre municipi és el punt de partida de les polítiques de seguretat del PSC de cara a les eleccions municipals. Des de l'argument que el creixement de la ciutat ha de ser una oportunitat i no un problema, els socialistes creuen que la ciutat exigeix una major coordinació dels cossos policials.

La creació dels nous barris de Vullpalleres i Can Mates exigeix, per a la formació, una ampliació dels efectius de la Policia Local. L'alcaldable socialista, Salvador Gausa, proposa crear un mínim de 24 noves places en el proper mandat.

Salvador Gausa

La nostra proposta es centra en incrementar els efectius policials en 24 nous agents.


La formació socialista no ha descartat l'ús de les càmeres de videovigilància per reforçar la seguretat ciutadana, però assegura que és molt prudent en aquest tema. Gausa considera que la qüestió s'hauria de plantejar des del govern de la Generalitat i no des d'un ajuntament concret.

Salvador Gausa

Creiem que s'hauria d'abordar des d'altres administracions, en concret des de la Generalitat.


Els socialistes consideren que caldria apostar per la qualitat i dignificació de l'espai públic, sobretot als voltans de l'estació de la Floresta i del Centre Social i Sanitari del districte, ja que són espais que estan degradats i que no transmeten una sensació de seguretat als veïns. Per aquest motiu, el PSC creu que seria necessari que cada barri i districte de la ciutat comptés amb una dotació de Mossos i una de policia municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.