El PSC es marca com a prioritat millorar el barri de Sant Francesc


  • Comparteix:

El PSC promet una escola bressol al sector de l'Anònima i més zones d'aparcament al barri de Sant Francesc. En una botifarrada popular amb més d'un centenar de persones, l'alcaldable Salvador Gausa assegura que aquest barri serà prioritari per als socialistes si entren a l'equip de govern.

Gausa ha proposat més millores per al barri. Segons el candidat socialista, cal reformar les instal·lacions esportives de la zona, perquè no s'han arreglat des del 1985.

L'alcaldable socialista també ha promès incrementar les places de residències públiques per a la gent gran.

Salvador Gausa

El barri de Sant Francesc és una zona amb una mitjana d'edat més alta que la resta de ciutat. No pot ser que només hi hagi 68 places de residència pública per a la gent gran.


L'acte ha comptat amb la presència del primer vicesecretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta. Iceta ha negat que les declaracions de l'expresident Maragall sobre l'Estatut puguin incidir en les eleccions municipals.

El dirigent socialista també ha atorgat a les agrupacions locals la responsabilitat de decidir els pactes post-electorals als ajuntaments.

Miquel Iceta

Donem llibertat a les agrupacions locals perquè decideixin els acords que vulguin, sempre que garanteixin l'estabilitat i l'orientació progressista.


La candidata a la llista del PSC i vicepresidenta de l'Associació de Veïns del Barri del Monestir, Leonor Gómez, ha presentat l'acte electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.