La xarxa de centres cívics és la gran aposta del programa cultural del PSC


  • Comparteix:

Crear una xarxa de centres cívics és l'aposta principal del PSC per donar un gir en les polítiques culturals del municipi. La proposta socialista ha rebut el suport del president de l'Ateneu, Ramon Pros, que fa poc dies va donar suport al candidat d'ERC, Raül Grangé.

La creació de la xarxa de centres cívics implicarà també la construcció i acondicionament de tres nous centres cívics que donin resposta a la manca d'espais joves de la ciutat. Els nous centres cívics s'ubicarien al barri Sant Francesc-Monestir, a la Floresta i al barri de Can Magí.

Escoltem l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

La nostra proposta concreta seria, al llarg d'aquest mandat, desenvolupar un mínim de tres centres civics al barri de Sant Francesc-Monestir, la Floresta i Can Magí.


La proposta socialista ha rebut el suport del president de l'Ateneu, Ramon Pros, que ha afirmat que és necessari que el PSC arribi al govern per liderar un canvi en les polítiques culturals del municipi. Les declaracions de Pros arriben quatre dies després de donar suport públic al candidat d'ERC, Raül Grangé.

Ramon Pros

El projecte que pot liderar Salvador Gausa és el projecte que és la suma de crear les condicions perquè hi hagi una majoria de govern progressista a Sant Cugat.


Segons els socialistes, els centres cívics són els espais ideals per articular la ciutat i aposten perquè acullin propostes intergeneracionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.