Les JERC proposen la creació de 600 pisos de lloguer per joves amb equipaments comuns


  • Comparteix:

L'emancipació, la formació, la mobilitat i l'oci són els quatre eixos principals del programa de joventut de les JERC per al proper mandat. Entre les propostes, batejades com les '15 idees força', destaca la creació de 600 pisos de lloguer per a joves amb serveis comuns com una bugaderia, sales de reunions i connexió Wi-Fi.

Entre els 15 projectes per dur a terme en el proper mandat, les JERC proposen que l'Ajuntament crei un viver d'empreses a preus públics i fomenti les aules d'estudi i n'ampliï els horaris en èpoques d'exàmens.

La creació d'un carnet jove cultural que proporcioni descomptes per l'oferta d'oci de la ciutat o la construcció d'un alberg de joventut són altres propostes de les JERC per a les eleccions municipals.

Tot i això, la mobilitat es perfila com la principal aposta de les joventuts d'ERC, que potenciarien un bus nit per la ciutat, un pàrquing públic de lloguer de bicis i més ajudes per als joves als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Escoltem el president de les JERC, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Proposem que des de l'Ajuntament es pressioni per aconseguir una targeta dels ferrocarrils per joves amb un descompte d'entre un 40 i un 60%.


El candidat d'ERC i actual tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha qualificat aquests quatre anys com 'el mandat dels joves' per l'aportació de les polítiques d'ERC a l'equip de govern.

Ramon ha assegurat que en polítiques de joventut la formació republicana és un 'aval'.

Toni Ramon

ERC és un aval en polítiques transversals per a joves.


Les JERC aposten també per la creació d'una nova pista d'skate i de pistes de lliure ús per fer esport a la ciutat. Els republicans han afegit que cal connectar els carrils bici de Sant Cugat amb Rubí i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.