ICV-EUiA es compromet a treballar per millorar la mobilitat al barri de Torreblanca


  • Comparteix:

ICV-EUiA es compromet a treballar per millorar el transport públic al barri de Torreblanca. L'alcaldable ecosocialista, Xavier Boix, ha assegurat que un dels temes més preocupants és l'impacte del futur centre d'Esade sobre el barri.

La trobada amb l'Associació de Veïns de Torreblanca s'emmarca en el cicle de reunions que ha organitzat l'entitat amb els diferents partits polítics i que serveix per posar sobre la taula els principals problemes del barri.

La mobilitat és una de les qüestions que més preocupa el veïnat. En aquest sentit, l'alcaldable ecosocialista, Xavier Boix, ha explicat quins són les dues problemàtiques més destacades.

Xavier Boix

Un és la connexió d'aquest barri amb transport públic amb la resta de la ciutat i l'altre és la pressió que generarà en la mobilitat l'arribada de d'Esade.


D'altra banda, ICV-EUiA s'ha compromés amb el veïns de Torreblanca a convocar una reunió amb l'equip de govern de Cerdanyola per tractar el problema de contaminació acústica que genera la carpa del Set Ball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.