Crítiques d'ICV-EUiA a les accions de l'equip de govern en el nou ajuntament


  • Comparteix:

ICV-EUiA també ha criticat l'inici de campanya de CiU

ICV-EUiA també ha criticat l'inici de campanya de CiU

ICV-EUiA denuncia dificultats per accedir al nou ajuntament. Els ecosocialistes critiquen que les persones amb discapacitat no poden entrar a l'edifici municipal a causa de les obres del carrer de Dos de Maig. La coalició hauria preferit fer el trasllat al nou consistori un cop acabades les obres d'accés a l'espai.

Els ecosocialistes també ha criticat que encara no es pugui reciclar materials al nou consistori i que no s'hagi tingut en compte els partits en la distribució dels espais de les formacions.

L'alcaldable ecosocialista, Xavier Boix, també ha denunciat que l'Ajuntament encara no ha respost dues instàncies presentades per la coalició fa més d'un mes.

Xavier Boix

Hemd emanat el preu públic de dos actes de CiU al Teatre-Auditori. Fa un mes que ho vam denanar i no hem rebut resposta.


L'altra instància preguntava sobre l'estudi de mobilitat encarregat per l'ampliació de la seu de Banc Sabadell a Sant Cugat.

La coalició ecosocialista també ha criticat CiU per la distribució de la propaganda de la federació. Segons Boix, és 'poc ètic' que hi hagi cartells de Lluís Recoder a les minideixalleries i a espais de l'eix de vianants.

L'alcaldable ecosocialista denuncia que CiU s'ha saltat un pacte no escrit dels partitis polítics.

Xavier Boix

Vam quedar que l'eix de vianant no es faria servir per a propaganda.


ICV-EUiA també ha respost les recents declaracions de CiU, en què augurava que una 'mala gestió' i 'discriminació' per a Sant Cugat si hi govern un tripartit d'esquerres. Els ecosocialistes ha replicat a la federació que la Generalitat governada pel tripartit ha destinat més diners a la ciutat que els anteriors executius nacionalistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.