La web Ràdio Sant Cugat dedica un especial a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat ha obert una nova web dedicada a les eleccions municipals. L'espai inclou totes les notícies de la campanya electoral, les entrevistes i els debats organitzats per l'emissora municipals i informació àmplia sobre els candidats de les 9 formacions que concorren als comicis. La web de Ràdio Sant Cugat ha superat per primera vegada els 1.500 lectors únics aquest abril.

A més de totes les notícies que generi la campanya electoral a la nostra ciutat, que es podran consultar amb el format habitual, Ràdio Sant Cugat habilita un nou espai que permet escoltar les entrevistes amb els candidats i els debats organitzats per l'emissora municipal. La pàgina també inclou el perfil polític i personal del alcaldables i dels candidats a la presidència de l'EMD de Valldoreix, a més d'altres informacions útils com una agenda d'actes i dades sobre els resultats electorals.

Escoltem el director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Per tal que tothom tingui accés a la informació derivada de les eleccions. De tots els candidats i d'antecedents electorals municipals.


A la web, s'hi pot consultar informació sobre totes les formacions com les llistes de les seves candidatures i gràfics amb els resultats de comicis locals anteriors.

L'especial eleccions es pot visitar a la pàgina www.radiosantcugat.cat/eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.