Artur Mas defineix Sant Cugat com a 'model d'èxit a imitar' per a Catalunya


  • Comparteix:

Els candidats de CiU i Mas cantant 'Els Segadors'

Els candidats de CiU i Mas cantant 'Els Segadors'

El president de CiU, Artur Mas, defineix Sant Cugat com a 'model d'èxit a imitar' per a la resta de Catalunya. En un acte electoral de la federació, l'alcaldable Lluís Recoder reclama el vot a abstencionistes i desencantats amb la situació política per impedir que el PSC governi la ciutat.

Artur Mas ha assegurat que Sant Cugat s'ha convertit en un model gràcies a la combinació de tres elements: 'creació de riquesa', 'ànima social' i 'cura de l'entorn natural'. Segons el president de la federació, l'èxit de Sant Cugat es deu a 'la bona feina' de CiU en els darrers mandats.

Com exemples de gestió per a altres localitats, Mas ha destacat la política d'habitatge públic, la protecció de Collserola i l'impuls econòmic del municipi.

Artur Mas

Si Sant Cugat és un model fins i tot per a Barcelona, és gràcies a un gran Ajuntament i a un gran alcalde.


En el parlament, Mas ha revelat que en diverses ocasions Recoder va rebutjar entrar en la direcció nacional de CiU. El president ha remarcat que l'alcadable va justificar el seu 'no' perquè volia dedicar-se exclusivament a Sant Cugat.

Mas també ha instat l'agrupació local de CiU a treballar per repetir uns resultats similars a les eleccions al Parlament del novembre passat, en què la federació va quedar primera i va doblar el PSC en vots.

Per la seva banda, Lluís Recoder s'ha afegit a demanar una mobilització de l'electorat per assegurar-se l'alcaldia.

Lluís Recoder

La participació ciutadana és una de les meves preocupacions. Si el dia 27 vota molta gent, CiU farà un resultat excel·lent.


Recoder també ha criticat el PSC i ha recordat als socialistes que 'els serveis que manquen a la ciutat depenen de la Generalitat'.

L'acte, que ha aplegat mig miler de persones, ha finalitzat amb el cant de l'himne nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.