El PSC critica que s'hagi presentat la plaça del Rei en període electoral


  • Comparteix:

Els socialistes consideren que és un acte encobert de CiU

Els socialistes consideren que és un acte encobert de CiU

El PSC denuncia que s'hagi fet la festa de presentació de la remodelada plaça del Rei en plena campanya electoral. Els socialistes critiquen que s'hagi intentat 'camuflar' un acte de partit de CiU com a acte institucional i anuncien que ho denunciaran davant els organismes competents.

Des del PSC recorden que tot just fa dos dies que ha començat la campanya electoral i que la llei prohibeix fer inauguracions durant aquestes dates. Per al primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, s'ha intentat barrejar un acte institucional amb un acte de partit.

Ferran Villaseñor

Des del PSC volem denunciar que CiU barregin reiteradament actes institucionals amb actes de partit, i ara en època de campanya electoral.


Els socialistes critiquen aquesta actitud de CiU i, en aquest cas, també dels seus socis de govern, ERC. Lamenten que la federació nacionalista aprofiti la proximitat d'eleccions per col·locar primeres pedres d'edificis que ni s'han començat o per obrir el nou tram de pujada de l'avinguda Francesc Macià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.