CiU vol millorar la mobilitat dels joves amb transport públic


  • Comparteix:

CiU es marca com a objectiu en matèria de joventut aconseguir que els FGC circulin durant tota la nit entre Barcelona i el Vallès i abaratir els trajectes. Els joves de la federació nacionalista han mostrat el seu suport al candidat, Lluís Recoder, amb una festa aquest dissabte a la nit a La Carpa.

Els joves de CiU han fet una valoració positiva de les polítiques de joventut d'aquests últims 4 anys, gestionades des d'una àrea en mans d'ERC. Tot i així, han retret que les JERC s'atribueixin 'en exclusiva' algunes propostes que ja estaven al programa electoral dels nacionalistes.

El candidat de CiU, Lluís Recoder, ha promès augmentar el transport públic a les nits per donar servei als joves, amb propostes com aquestes.

Lluís Recoder

Hem d'aconseguir que els FGC circulin tota la nit entre Barcelona i Sant Cugat, i que la nostra ciutat sigui zona 1.


La Joventut Nacionalista de Catalunya i Unió de Joves han exposat el seu programa de joventut, que pretén incentivar la participació, seguir potenciant l'habitatge públic i millorar el transport públic a les nits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.