Mira-sol, al centre de la campanya electoral


  • Comparteix:

La participació ciutadana i els nous equipaments han centrat el debat que aquest diumenge han mantingut a Mira-sol representants de les formacions que concorreran a les eleccions municipals. Els assistents a l'acte, un centenar de persones, han reclamat l'atenció dels polítics respecte temes com les connexions amb Rubí, la futura piscina i la urbanització dels carrers.

Per part de CiU, Mercè Conesa ha destacat la inversió que ha fet l'equip de govern en aquest districte i ha rebutjat les crítiques que els han acusat de no acomplir les seves promeses, sobretot amb la piscina.

Mercè Conesa

Hem invertit més de 14 milions d'euros i en tot cas el que es poden queixar és d'un retard en el tema de la piscina, però calia concretar el model.


L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, ha subratllat l'error en el model de piscina proposat per l'Ajuntament. Gausa ha alertat sobre la manca d'equipaments al barri.

Salvador Gausa

La ciutat no són només carrers i places sinó llocs de trobada i aquest és un repte i nosaltres hem presentat les nostres solucions.


De la seva banda, el republicà Toni Ramon ha destacat l'actitud del govern municipal per equilibrar el creixement de la ciutat en els últims quatre anys.

Toni Ramon

Ha sigut molt interessant escoltar quà opinen els veïns i demostrar que l'Ajuntament ha apostat perquè el creixement de la ciutat no afecti els barris.


Per al candidat ecosocialista, Xavier Boix, la gestió del govern ha estat insuficient i no ha solucionat els problemes històrics del districte.

Xavier Boix

Segueixen havent els mateixos problemes i esperem que la gent doni la oportunitat a d'altres maneres de fer política on la gestió sigui més eficaç.


D'altra banda, la candidata del Partit Popular, Berta Rodríguez, ha assenyalat la seguretat com un dels principals problemes a solucionar.

Berta Rodríguez

La seguretat ciutadana és un dels temes que preocupa i s'han de prendre les mesures per a què la gent no se senti insegura.


Els candidats de les formacions sense representació al consistori també han assistit al debat.

Després de l'acte, s'ha fet una arrossada popular organitzada per l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol que ha aplegat unes 250 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.