El PSC denuncia que CiU ha enganxat cartells d'un altre partit als seus espais


  • Comparteix:

El PSC denuncia que membres de CiU han enganxat cartells d'una altra formació a sobre dels espais dels socialistes. El cas ja està en mans de la Policia Local, que ho denunciarà davant la Junta Electoral.

El número 7 a les llistes del PSC, Pere Soler, explica com van anar els fets.

Pere Soler

En els trams on CiU tenia assignats els espais, la CUP els havia enganxat prèviament. Els nois van retirar els cartells de la CUP i els van enganxar a sobre de les nostres banderoles.


El número 2 a les llistes socialistes, Ferran Villaseñor, considera que aquest tipus d'actes demostren 'una gran manca de respecte' als acords signats entre totes les formacions. En aquest sentit, Villaseñor demana al candidat de CiU, Lluís Recoder, respecte a les altres formacions.

Segons Villaseñor, totes les formacions han des ser responsables dels acords establerts.

Ferran Villaseñor

És una acte incívic i una manca de respecte als acords signats entre tots els partits. És lleig posar cartells a sobre dels espais d'altres partits perquè hi hagi dos que es barallin.


El PSC ha assegurat que els fets estan ara en mans de la Policia Local. Els agents han elaborat, aquest dimarts, un informe que enviaran a la Junta Electoral per denunciar els fets que van tenir lloc a l'avinguda de Lluís Companys.

La JSC ha demant al president de la JNC, Àlex Calmó, que es disculpi públicament pel comportament de la branca juvenil nacionalista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.