El PSC desmenteix que Sant Cugat lideri la promoció d'habitatge públic a Catalunya


  • Comparteix:

El PSC nega que Sant Cugat encapçali la construcció d'habitatge públic a Catalunya. A partir de dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya (IESCAT), els socialistes asseguren que Sant Cugat és el vint-i-cinquè municipi en pisos de protecció oficial lliurats en els darrers deu anys. L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, atribueix la idea que la nostra ciutat fa més habitatge públic que cap altra localitat a 'una operació de propaganda' de l'equip de govern.

Segons dades de l'IESCAT ofertes pel PSC, Sant Cugat ha lliurat 293 habitatges públics en la darrera dècada. Aquesta xifra representa el 3'77% de tot l'habitatge construït a la ciutat en el mateix període. Si aquesta dada es compara amb la resta de l'àrea metropolitana, la nostra ciutat és la vint-i-cinquena en la classificació d'habitatge públic entregat a adjudicataris.

Escoltem Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Si comparem els pisos de protecció oficial amb el creixement de la ciutat, estem molt per sota de la resta d'altres municipis de l'àrea metropolitana.


Si els habitatges públics entregats en la darrera dècada es relacionen amb la xifra de població actual, Sant Cugat se situaria en vint-i-quatrena posició de la classificació. Segons aquestes dades, la nostra ciutat hauria entregat 40 pisos de protecció oficial per cada 10.000 residents.

Les xifres del PSC contrasten amb les que l'equip de govern ha ofert anteriorment. En diverses ocasions, el govern local ha assegurat que Sant Cugat és el municipi de Catalunya amb més habitatges protegits per resident.

Segons Gausa, les dades d'habitatge públic de la darrera dècada desmunten 'una operació propagandística' de l'equip de govern.

Salvador Gausa

Venim a desmuntar una operació propagandística i de cara a la galeria.


Segons les xifres ofertes del PSC, l'equip de govern no va entregar cap habitatge públic entre els anys 2000 i 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.