ICV-EUiA es presenta com l'únic partit que confronta amb la dreta i aposta per un govern d'esquerres


  • Comparteix:

ICV-EUiA afronta amb optimisme la recta final de la campanya, convençuts que la ciutadania valorarà la seva claredat i coherència. La formació es presenta com l'únic partit d'esquerres que marca la diferència amb la dreta i que aposta realment per un govern d'esquerres que encapçali una transformació de la ciutat.

Els ecosocialistes asseguren que el seu lema 'Tu pots marcar la diferència' està més vigent que mai a Sant Cugat, on des de fa vint anys 'governa una dreta carrinclona i absolutament aferrada al poder'.

Així ho ha afirmat l'acaldable, Xavier Boix, que ha afegit que Iniciativa és l'única formació que confronta realment els arguments d'aquesta dreta i que aposta per un govern d'esquerres a la ciutat.

Xavier Boix

Som els únics que som valents per confrontar amb la dreta i amb els seus missatges de por i plens de mentides, que van a favor que quan menys gent voti millor.


Des d'ICV-EUiA asseguren que, a diferència de la dreta, ells defensen el territori per davant de l'especulació, el benestar per davant de la pobresa o les ciutats ecològiques per davant del canvi climàtic. També aposten pels drets laborals, la promoció de l'habitatge i el transport públic i per la honestedat i la honradesa per davant de la corrupció i la mentida. La formació ha fet aquest dissabte l'acte central de campanya amb una festa a ritme de jazz a la plaça Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.