CiU retreu al PSC que 'manipuli' les xifres d'habitatge públic a Sant Cugat


  • Comparteix:

CiU acusa el PSC de 'manipular' les xifres d'habitatge públic a la ciutat en campanya electoral. La federació nacionalista s'atribueix l'èxit de les polítiques d'habitatge a Sant Cugat i demana a la resta de partits que reconeguin l'esforç que s'ha fet en els darrers anys.

El PSC va desmentir la setmana passada que Sant Cugat liderés la construcció d'habitatge públic a Catalunya. Amb dades de l'IESCAT, els socialistes van situar la ciutat en el número 25 del rànquing en pisos de protecció lliurats en els últims 10 anys.

CiU considera una 'manipulació' aquest càlcul i pren com a referència les dades del departament d'Habitatge de la Generalitat dels últims dos anys. Segons aquestes xifres, Sant Cugat és la primera ciutat en habitatge públic iniciat.

Escoltem el número 2 de la llista de CiU, Joan Recasens.

Joan Recasens

Ens sap greu que en campanya electoral es manipulin xifres i es vulgui fer veure que Sant Cugat no lidera el rànquing, quan abans tothom ho reconeixia.


Recasens assegura que l'èxit de la política d'habitatge públic a Sant Cugat s'ha d'atribuir a l'esforç impulsat per CiU en els últims anys.

Joan Recasens

Demanem que es reconegui que Sant Cugat ha fet un esforç i que el seguirem fent, amb l'impuls de CiU.


L'habitatge públic és un dels principals arguments de la campanya electoral a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.