ICV-EUiA es compromet a potenciar l'Oficina Local d'Habitatge


  • Comparteix:

ICV-EUiA es compromet a potenciar l'Oficina Local d'Habitatge per facilitar pisos públics de lloguer. En una entrevista a Ràdio Sant Cugat, el cap de llista ecosocialista, Xavier Boix, subratlla que l'oficina ha de facilitar els ajuts a la rehabilitació i les subvencions en matèria d'habitatge.

Boix ha explicat altres propostes de la formació ecosocialista per al proper mandat en el cicle d'entrevistes a candidats de Ràdio Sant Cugat.

ICV-EUiA també proposa la creació d'un consell de seguretat ciutadana, on participarien l'equip de govern, cossos policials i associacions locals. En l'òrgan, els diversos agents podrien fer arribar les seves propostes en aquest àmbit i facilitar informació.

En cultura, l'alcaldable d'ICV-EUiA ha proposat diverses funcions per a l'antic ajuntament, situat a la plaça de Barcelona.

Xavier Boix

Podria acollir l'institut de cultura, de l'arxiu municipal i d'aquells àmbits relacionats amb la cultura perquè la plaça de Barcelona no perdi l'ambient.


En àmbit de participació ciutadana, Boix s'ha compromès millorar el funcionament dels consells de districte.

En aquest sentit, l'alcaldable ecosocialista ha promès crear un observatori per avaluar els processos participatius a la ciutat.

Xavier Boix

ICV-EUiA proposa una participació ciutadana diferent a l'actual.


En aliances post-electorals, ICV-EUiA prioritzarà una entesa amb les formacions d'esquerres. D'aquesta manera, els ecosocialistes tanquen les portes a pactes amb el PP i CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.