El PSC aposta per crear una regidoria exclusiva d'Educació


  • Comparteix:

El PSC proposa crear una regidoria dedicada exclusivament a Educació. L'aposta dels socialistes en aquesta matèria passa també per fomentar la comunicació entre el consistori, les escoles i les AMPAs. La número 5 de la candidatura, Pilar Gorina, es proposa com a futura responsable de l'àrea d'Educació si el PSC entra al govern municipal.

L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, considera que l'educació es mereix una regidoria, fet que demostra el compromís del partit amb la cultura i la formació.

Salvador Gausa

Creiem que aquesta ciutat ha de fet una aposta important en educació i dedicar una regiduria a educació.


La formació socialista aposta per potenciar el paper del Consell d'Educació Municipal i per crear un Consell de Formació Professional. Escoltem la número 5 a les llistes socialistes, Pilar Gorina.

Pilar Gorina

La formació professional és un dèficit a la ciutat.


El PSC també considera que les escoles bressol municipals haurien de créixer 'en quantitat i en qualitat' i aconseguir un equip de professionals estable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.