ERC lluitarà perquè el 12% de santcugatencs visqui en habitatge públic


  • Comparteix:

ERC aposta perquè almenys un 12% de la població del municipi visqui en habitatge públic en el proper mandat. En una entrevista a Ràdio Sant Cugat, l'alcaldable republicà, Raül Grangé, es compromet a construir 1.000 pisos públics i a potenciar el lloguer d'habitatges remodelats durant els quatre anys vinents.

En el cicle d'entrevista als alcaldables organitzat per Ràdio Sant Cugat, el cap de llista d'ERC ha explicat altres punts del seu programa electoral.

En seguretat ciutadana, Grangé aposta per incrementar els efectius de la Policia Local en almenys 10 agents. L'augment del cos municipal s'acompanyaria de cursos per als agents a l'Escola de Policia de Catalunya, a Mollet de Vallès.

Per millorar l'estat dels districtes, els republicans defensen la creació de fons econòmics d'actuació immediata. Aquestes partides intentarien solucionar desperfectes a aquests territoris.

Escoltem Grangé.

Raül Grangé

El fons servirien per afrontar els desperfectes i problemes en què es pugui actuar immediatament.


En mobilitat, ERC aposta per la prolongació de la la línia d'Avinguda Tibidabo del Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i el tramvia de la B-30.

En canvi, l'alcaldable republicà s'oposa a la construcció del Vial de Cornisa i la Ronda Sud.

Raül Grange

No entrarem en cap govern que tiri endavant el Vial de Cornisa o la Ronda Sud.


Grangé assegura que ERC pot arribar als quatre regidors, ara en té tres, i prioritza una entesa amb CiU per formar equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.