Els partits polítics es comprometen a potenciar i modernitzar els mercats municipals


  • Comparteix:

Tots els partits amb representació al consistori es comprometen a potenciar els dos mercats municipals existents i a modernitzar el mercat Pere San. Així ho han expressat en un debat organitzat per la Federació de Comerciants aquest dimecres a la Casa Aymat.

L'actual regidor de Comerç i número quatre a les llistes de CiU, Josep Romero, considera que s'han de potenciar els mercats municipals i que el centre de la ciutat ha de ser un lloc per anar de compres.

Per fer la compra quotidiana, s'ha de potenciar, segons Romero, el comerç als districtes.

Josep Romero

Volem que el centre se Sant Cugat sigui un lloc per anar de compres, i que es potenciïn els barris i districtes per fer la compra quotidiana.


El número dos de la llista del PSC, Ferran Villaseñor, denuncia la manca de visió estratègica que considera que ha tingut l'equip de govern amb el mercat Pere San.

Ferran Villaseñor

Hi ha hagut una manca de visió estratègica per part de l'equip de govern. Hauria d'haver construït un pàrquing a la Plaça d'Octavià.


En nom d'ERC, Catarina Petit, número tres a les llistes, aposta per modernitzar i posar el dia el Mercat Pere San perquè els veïns del centre ho necessiten.

Caterina Petit

Hem de modernitzar el mercat Pere San, és un tema pendent.


Jaume Massanés, número quatre a les llistes d'ICV-EUiA, considera que els mercats de la ciutat haurien de ser centres de consum de qualitat i competitius.

Jaume Massanés

Donarem suport als mercats de Sant Cugat perquè siguin centres de consum de qualitat.


L'alcaldable del PP, Berta Rodríguez, parla de potenciar el mercat de Pere San i els seus accessos.

Berta Rodríguez

És necessari un mercat d'aquestes característiques en aquesta zona de la ciutat.


El debat, organitzat per la Federació de Comerciants de Sant Cugat, ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a la Casa Aymat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.