ERC aposta per seguir liderant les polítiques progressistes i nacionals


  • Comparteix:

El candidat d'ERC, Raül Grangé, ha promès seguir treballant des del govern municipal en favor de polítiques progressistes, nacionals i d'esquerres. Grangé ha destacat la feina feta el darrer mandat pel grup republicà i s'ha felicitat pel gir radical en polítiques socials d'habitatge i joventut.

Així ho ha explicat el cap de llista d'ERC davant una vuitantena de membres i simpatitzats en l'acte de final de campanya al costat del Monestir.

Raül Grangé

Tothom parla del gir radical en polítiques socials, d'habitatge i de joventut. Hi ha empentes per penjar-se les medalles però només ERC ho pot fer.


Grangé ha qualificat com a 'penosa' la hipotètica aparició de Ciutadans, dels quals ha dit que competiran amb el PP per veure qui és més 'espanyolista'.

Davant l'intent d''espanyolitzar Sant Cugat' i davant la 'indiferència' de ICV-EUiA i el 'tremolar de cames' de CiU i PSC, es trobaran la 'defensa aferrissada' d'ERC.

Raül Grangé

Us haig de dir ben clar que no podran espanyolitzar la ciutat perquè ERC farà una defensa aferrissada dels nostres drets nacionals.


L'acte de fi de campanya ha estat amenitzat amb una actuació de jazz del Classic Quartet de l'escola de música de Bellaterra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.