Recoder es compromet a seguir liderant la promoció d'habitatge públic a Catalunya


  • Comparteix:

L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, s'ha compromès a continuar liderant la classificació d'habitatge públic per resident a Catalunya. En una entrevista a Ràdio Sant Cugat, Recoder ha tret credibilitat als partits de l'oposició que neguen que la ciutat encapçali la promoció de pisos de protecció oficial al país.

En una conversa a l'emissora municipal, Recoder ha explicat altres punts del programa electoral de la federació nacionalista.

En mobilitat, el cap de llista ha promès incrementar les rutes d'autobús públic i que Sant Cugat sigui zona 1 del Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). En aquest àmbit, Recoder defensa prolongar la línia de l'Avinguda Tibidabo dels FGC fins a la ciutat.

L'alcaldable de CiU també ha proposat incrementar el nombre d'agents de la Policia Local i apropar el cos de seguretat local als barris i districtes.

Lluís Recoder

Volem crear a cada barri un punt fix de Policia Local.


Recoder ha afegit que, si surt reelegit, lluitarà per aconseguir que Sant Cugat tingui uns jutjats de primer instància en el proper mandat.

L'alcadable de CiU també considera una prioritat la construcció del tercer CAP i millorar els serveis mèdics públics al municipi.

Lluís Recoder

Ens calen serveis traumatològics i de pediatria els caps de setmana.


Recoder ha dit que les eleccions 'no estan guanyades' i ha reclamat el vot per garantir l'actual model de ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.