Turu tornarà a presidir l'EMD de Valldoreix, però en minoria


  • Comparteix:

Montserrat Turu repetirà al capdavant de la presidència de l'EMD, tot i que haurà de governar en minoria. La Candidatura Catalanista i de Progrés ha superat per una cinquantena de vots la candidatura de Josep Puig, però s'ha quedat en tres vocals, enfront els cinc de la federació nacionalista. El PP ha perdut la seva representació a la Junta de Veïns de Valldoreix.

La Candidatura Catalanista i de Progrés -integrada per PSC, ICV-EUA i ERC- ha guanyat de nou la presidència de l'EMD, en superar per 50 vots la candidatura formada per CiU i la plataforma Actuem per Valldoreix.

Montserrat Turu creu que la tasca feta els últims quatre anys ha estat la clau per tornar a guanyar la presidència.

Montserrat Turu

Estem contents perquè la gestió dels últims 4 anys ha fet que ens guanyem la confiança de la gent.


Turu es trobarà un govern força diferent al dels últims quatre anys. La candidatura d'esquerres obté tres vocalies, enfront les cinc que queden en mans de CiU. El candidat de la federació nacionalista, Josep Puig, creu que han aconseguit el seu objectiu.

Josep Puig

Una victòria tan ajustada és un vot de càstig a l'actual presidenta. Nosaltres som una associació de veïns que hem rebut el suport de CiU. Hem aconseguit el nostre objectiu que era fer-nos sentir.


A la propera Junta de Veïns de l'EMD, el PP no tindrà representació i perdrà la vocalia que ha mantingut aquests quatre anys, ocupada per l'independent Josep Maria Canals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.