Turu i Puig inicien converses per tirar endavant un projecte conjunt a Valldoreix


  • Comparteix:

Montserrat Turu i Josep Puig anuncien l'inici de converses per donar estabilitat al nou govern de Valldoreix. La Candidatura de Progrés i Catalanista haurà de buscar fórmules per fer compatible ocupar la presidència de l'EMD amb un govern en minoria. El candidat de CiU reclama responsabilitats de govern a canvi de donar suport a Turu.

El candidat de CiU, l'independent Josep Puig, s'ha mostrat obert a pactar amb la Candidatura de Progrés i Catalanista per tirar endavant projectes a Valldoreix després de guanyar cinc vocalies, enfront les tres que té la coalició d'esquerres amb Montserrat Turu com a presidenta.

Puig ha demanat, però, alguna responsabilitat al govern de l'EMD i ha exigit a Turu que es posicioni sobre aquesta qüestió.

Josep Puig

Per exigir a Sant Cugat vostè ens ha de donar responsabilitats perquè si no tenim responsabilitats no podem demanar contrapartides.


De la seva banda, Turu s'ha mostrar contrària a aquest tipus de condicions i ha demanat voluntat de totes les parts per treballar per Valldoreix i defensar conjuntament les reclamacions a Sant Cugat.

Montserrat Turu

Hi ha d'haver la voluntat de les parts per treballar per Valldoreix. No es pot condicionar tenir més efectius de policia a tenir més o menys pactes.


Turu repetirà al capdavant de la presidència de l'EMD, tot i que haurà de governar en minoria. La Candidatura de Progrés i Catalanista ha superat per una cinquantena de vots la candidatura de Puig, però s'ha quedat en tres vocals, enfront els cinc de la federació nacionalista. El PP, de la seva banda, ha perdut la seva representació a la Junta de Veïns de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.