La web de Ràdio Sant Cugat supera els 2.000 lectors en jornada electoral


  • Comparteix:

La web de Ràdio Sant Cugat ha batut rècords d'audiència durant la campanya electoral. Prop de 1.800 lectors han consultat la pàgina cada dia i, durant la jornada d'eleccions, es va superar la xifra de 2.000 usuaris.

El seguiment de les eleccions ha permés a Ràdio Sant Cugat arribar a xifres d'accessos mai vistes a la web de l'emissora. La pàgina ha registrat aquest maig més de 750.000 'hits'. Durant aquest mes, prop de 47.000 usuaris diferents han accedit a la pàgina, prop de 1.800 lectors de mitjana diària.

Les dades d'audiència avalen l'aposta de la ràdio municipal en el seguiment de les eleccions locals. Ràdio Sant Cugat ha estat l'únic mitjà local present en tots els actes organitzats per partits polítics i n'ha fet un seguiment diari amb una programació especial.

El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, explica els pròxims objectius de la web de l'emissora.

Xavier Fornells

Estem treballant per la integració del vídeo en un nou format i nou disseny. El portal vol ser un salt endavant cap l'objectiu de transformar-nos en una productora que englobi ràdio, televisió i Internet.


Ràdio Sant Cugat ha ofert una web especial de les eleccions amb informació sobre totes les candidatures a Sant Cugat i Valldoreix. També s'hi podien trobar breus perfils dels caps de llista i els arxius sonors d'entrevistes i debats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.