Berta Rodríguez desmenteix una revolta al PP i ara per ara no es planteja dimitir


  • Comparteix:

La cap de llista del PP, Berta Rodríguez, nega que hi hagi cap revolta interna al partit a causa dels resultats de les eleccions municipals. Ara per ara, Rodríguez no es planteja deixar de liderar la formació, tal com han reclamat l'expresident local del partit, Rafael Enríquez, i l'exvocal a l'EMD de Valldoreix, Josep Maria Canals.

Després de les crítiques rebudes per un sector del partit, la cap de llista s'ha mostrat prudent pel que fa al futur del PP a Sant Cugat.

Tot i això, Rodríguez considera que l'exvocal popular a Valldoreix, l'independent Josep Maria Canals, demostra la seva 'mediocritat' quan critica el PP.

Rodríguez també ha titllat Canals de 'mercenari'.

Berta Rodríguez

Josep Maria Canals ja queda prou retratat. Ja es veu la mediocritat de les persones que, en comptes d'estar al servei de la ciutadania, prefereixen ser mercenaris.


El PP es reunirà en els propers dies per valorar els resultats. En aquest sentit, Rodríguez ha afegit que pel moment no s'ha plantejat dimitir.

La cap de llista popular considera que aquesta qüestió s'ha d'estudiar en 'clau interna' del partit.

Berta Rodríguez

Ens hem donat uns dies per valorar què ha passat. Ni m'he plantejat ni m'he deixat de plantejar dimitir.


El fins ara president del PP de Sant Cugat, Rafael Enríquez ha presentat la dimissió per disconformitat amb la candidatura de Rodríguez a les municipals. Per la seva banda, Canals va demanar la dimissió de Rodríguez per la seva 'incapacitat' per liderar el partit.

En els comicis locals, el PP ha perdut un regidor i s'ha quedat amb dos representants al ple municipal. Fa quatre anys, Rodríguez ja va perdre un altre regidor i no va poder tornar a entrar a l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.