Recoder obre la porta a pactar amb altres partits, tot i la majoria absoluta


  • Comparteix:

L'alcalde electe, Lluís Recoder, no descarta incorporar altres formacions polítiques al nou equip de govern. Recoder ha explicat que la majoria absoluta li fa 'respecte' i considera que l'acord amb altres forces pot evitar que l'acció municipal es relaxi.

En una entrevista als 'Matins de TV3', l'alcalde electe, Lluís Recoder, s'ha mostrat partidari d'obrir converses amb altres forces polítiques per configurar el proper govern municipal, tot i la majoria absoluta obtinguda per CiU.

Recoder considera que després de dos mandats governant amb pactes -primer amb el PP i després amb ERC- la política municipal ha anat endavant. En aquest sentit, el nacionalista creu que una majoria absoluta pot comportar a vegades 'relaxació' i adverteix que això no seria bo per a la ciutat.

Lluís Recoder

De moment hem d'acabar de valorar-ho aquests dies, però jo no ho descarto. La majoria absoluta em fa molt respecte. No volem que el govern municipal es relaxi.


La federació nacionalista començarà aquesta setmana les converses amb altres forces polítiques. CiU ha governat amb ERC els últims quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.