UNIS no assegura que es presenti a les properes eleccions municipals


  • Comparteix:

UNIS encara no ha decidit si es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals. El cap de llista de la formació, Ramon Sagalés, considera que la baixa participació han afectat, sobretot, els partits petits.

El cap de llista d'UNIS, Ramon Sagalés, ha fet un balanç negatiu de la davallada de vots patit per la seva formació respecte les municipals de fa quatre anys.

Tot i això, Sagalés considera que la baixa participació ha anat en detriment dels partits minoritaris. Així ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Ramon Sagalés

La participació ha estat fluixa i els nostres resultats també. Hi ha molta gent decebuda. La baixa participació ha afectat els partits petits.


Sagalés no ha decidit si la formació es tornarà a presentar a les eleccions municipals de 2011. Segons el candidat, aquesta decisió no es pot prendre a quatre anys vista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.