Un exdirigent d'ERC reclama una alternativa d'esquerres al model de ciutat de CiU


  • Comparteix:

L'exdirigent d'ERC, David Sempere, considera que els partits d'esquerra santcugatencs han perdut el seu 'perfil propi' i fa una crida a construir una alternativa unitària al model de ciutat de CiU. Sempere s'afegeix a la reflexió oberta per l'ecosocialista Jordi Casas i proposa que les esquerres obrin un diàleg amb la societat civil per recuperar el discurs propi.

Sempere s'ha mostrat decebut i desil·lusionat per la pèrdua de vots dels partits d'esquerra a Sant Cugat. L'exdirigent d'ERC atribueix aquesta dinàmica a la pèrdua de perfil propi i a la manca d'un model alternatiu al de CiU. Per això, Sempere s'afegeix a la proposta de Jordi Casas de construir una alternativa unitària de les esquerres.

David Sempere

Les esquerres hem de tornar a il·lusionar. Hauríem de coordinar-nos i treballar plegats. ERC ha fet bona feina al govern, però ha perdut perfil propi.


Sempere creu que ERC i la resta de partits d'esquerra haurien d'obrir un procés de reflexió per desvincular-se del model de ciutat 'elitista' i 'insostenible' de CiU, en col·laboració amb la societat civil. Una reflexió que, segons Sempere, s'ha de fer des de l'oposició.

David Sempere

L'oferta de Recoder és una 'opa hostil' per fer desaparèixer ERC. Ens toca estar a l'oposició, picar pedra i reconstruir l'espai que teníem.


David Sempere va ser regidor per ERC els anys 1998 i 1999. També va presidir la secció local de la formació i posteriorment va ocupar la secretaria de l'executiva, amb Jaume Busquets com a president. L'any 2004, Sempere va dimitir del càrrec i es va enfrontar públicament amb el grup municipal i el nou president, Jaume Massanés.

La direcció d'ERC ha reiniciat ara el procés per expulsar David Sempere de la formació, després que aquest diumenge l'exdirigent republicà s'encarés a alguns dirigents de l'actual executiva pels mals resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.